Ongeduldige Arnautovic: "Het is Inter, niet De Graafschap"

30 juni 2009, 10:38

Het geduld van Marko Arnautovic wordt flink op de proef gesteld. De aanvaller wil naar Inter, waar een vijfjarig contract klaarligt. Maar omdat de Italianen met FC Twente geen akkoord hebben over de transfersom, zit de Oostenrijker in de wachtkamer.

Arnautovic hoopt dat beide clubs er snel uit komen. "Kom op zeg. niet De Graafschap heeft gebeld, maar Inter.!! Dat is wel een stapje vooruit, toch?", zegt hij in TC Tubantia. Eén van de problemen zou zijn dat Inter niet het volle pond wil betalen, omdat Arnautovic door een voetblessure enkele maanden uitgeschakeld is. "Of ik twaalf miljoen euro moet kosten? Nee minder. Met die blessure gaat het in elk geval de goede kant op, dat heeft de scan van vrijdag ook uitgewezen", countert de spits.

Rob Groener, de zaakwaarnemer van Arnautovic, hoopt ook op een goede afloop. "Ik ga er nog steeds vanuit dat Twente en Inter er in alle redelijkheid uitkomen. Ik vind ook dat het nu de hoogste tijd is voor een oplossing, want beide clubs hebben tijd genoeg gehad. Maar ja, clubbestuurders zijn soms net kleine kinderen hè."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen