Boulahrouz: "HSV gaat Rapid vermorzelen"

15 maart 2006, 14:16

Hamburger SV staat vanavond voor een lastige klus. De Noord-Duitse ploeg ging vorige week in Boekarest met 2-0 onderuit tegen Rapid en moet deze achterstand nu in eigen stadion zien weg te poetsen. "We moeten Rapid kapotmaken", is de duidelijke taal van Khalid de Kannibaal Boulahrouz in gesprek met het Duitse Sport1.

"We moeten vanavond laten zien hoe sterk onze ploeg is", blikt de Nederlandse verdediger vooruit op het belangrijke UEFA Cup-treffen met de Roemenen. "We moeten proberen om Rapid helemaal kapot te maken. Ik bedoel daarmee niet dat we ze moeten blesseren, maar we moeten ze stuk spelen."

Volgens Boulahrouz moet zijn ploeg vanaf het eerste fluitsignaal duidelijk maken dat Rapid niets te zoeken heeft in Hamburg. "Onze lichaamstaal moet direct uitstralen dat niet Rapid, maar wij ons gaan kwalificeren voor de kwartfinale. Ik wil dat het publiek zich na een kwartier afvraagt wat er in vredesnaam allemaal aan de hand is. Dit moet onze beste wedstrijd van het seizoen worden."

Rafael van der Vaart is het volledig eens met de woorden van zijn landgenoot. "We gaan Rapid afstraffen en met 3-0 winnen", stelt de aanvallende middenvelder. De derde Nederlander van HSV, Nigel de Jong, is vanavond niet van de partij. De ex-Ajacied kreeg in de heenwedstrijd de rode kaart en is hierdoor geschorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen