Knieblessure dreigt Deisler WK te kosten

15 maart 2006, 16:02

De Duitser Sebastian Deisler dreigt voor de tweede achtereenvolgende keer een WK te moeten missen. De middenvelder van Bayern München heeft op de training een knieblessure opgelopen en onderzoek heeft uitgewezen dat hij zo snel mogelijk onder het mes moet. De 26-jarige middenvelder zal nog deze week naar het Amerikaanse Colorado vliegen om zich voor de vijfde keer in zijn loopbaan te laten opereren aan zijn knie. 

De blessure voor Deisler is voor zowel Bayern München als de Duitse nationale ploeg een forse streep door de rekening. De 26-jarige middenvelder is in beide teams een vaste waarde. Deisler liep zijn blessure dinsdag op in een duel met zijn teamgenoot Owen Hargreaves. 

Deisler werd vandaag (woensdag) uitgebreid onderzocht, maar de dokteren konden nog geen definitieve diagnose stellen. Zeker is in ieder geval dat de middenvelder geopereerd moet worden, maar over de duur van zijn revalidatie lopen de meningen enigszins uiteen. Deisler zal nog deze week naar Colorado vliegen, waar de wereldberoemde specialist dr. Richard Steadman zijn knie nader zal onderzoeken.

Het is voor Deisler al de vijfde keer dat hij geopereerd moet worden aan zijn knie. Eerder ging de Duitser in 1998, 1999, 2001 en 2002 al onder het mes. Door deze operaties miste hij onder meer het WK van 2002 in Japan en Zuid-Korea. Inmiddels dreigt voor Deisler een herhaling van dit rampscenario.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen