Arnautovic baalt van trage onderhandelingen

Koen Freriks
1 juli 2009, 21:51   Bijgewerkt: 1 juli 2009, 22:34

Het duurt maar en het duurt maar. Dat zal Marko Arnautovic ongetwijfeld denken. De Oostenrijkse spits wacht op groen licht van zijn club FC Twente om bij Internazionale te tekenen, maar dat laat lang op zich wachten. 

Een delegatie van Inter kwam dinsdagavond naar Enschede om de transfer rond te maken. Twente-voorzitter Joop Munsterman ligt echter dwars, omdat hij meer geld op tafel wil zien. "Deze zaak begint langzamerhand een nachtmerrie te worden voor Marko", vertelt Rob Groener, de zaakwaarnemer van Arnautovic, met enig gevoel voor drama. 

"We zijn nu al vijf weken aan het praten en de mensen moeten moeten eens beseffen dat niemand hier meer mee gebaat is. Twente kan een heel mooi bedrag krijgen voor een speler, die hier gratis is binnengekomen. Dan snap ik niet dat het allemaal zo moeilijk moet gaan. De mensen van Inter zijn speciaal naar Enschede gekomen om de zaak rond te maken en dan is het heel teleurstellend dat er nog steeds geen akkoord is", klaagt Groener.

Een akkoord tussen beide clubs is er dus nog niet, ondanks het bericht van Gazzetta dello Sport dat de transfer al beklonken zou zijn. "Daar is geen sprake van."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen