Heerenveen voorlopig zonder De Vries

15 maart 2006, 19:00

SC Heerenveen beleeft voorlopig weinig plezier aan aanwinst Mark de Vries. De spits, die in de winterstop aangetrokken werd als vervanger van Huntelaar en Samaras, is geveld door een liesblessure. De lange aanvaller moet voorlopig rust houden en mist komend weekend in ieder geval het duel met RKC Waalwijk. 

Volgens fysiotherapeut Eric ten Voorde is het nog onzeker wanneer Heerenveen-trainer Gertjan Verbeek weer een beroep op De Vries kan doen. "Het is een redelijk ernstige blessure. In sommige gevallen duurt het drie tot zes weken, maar ik durf geen voorspelling te geven. Pas als we de belasting opvoeren weten we waar Mark echt staat", aldus de fysio op de website van de Friese club.

Tegenover de afwezigheid van De Vries staat voor Heerenveen de terugkeer van middenvelder Abdelkarim Kissi. De Marokkaan stond enige tijd buitenspel omdat hij oververmoeid was, maar traint inmiddels weer met de groep mee. "Er is geen medische reden waarom Kissi niet zou kunnen spelen, maar uiteraard beslist de trainer", aldus fysiotherapeur Ten Voorde.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen