Transfer Arnautovic naar Inter uitgesteld

3 juli 2009, 10:46   Bijgewerkt: 3 juli 2009, 10:57

Marko Arnautovic vertrekt deze zomer niet naar Inter. De Italiaanse club bereikte deze week met FC Twente een akkoord over de transfersom, maar wil afwachten hoe de spits herstelt van een voetblessure. In de winterstop gaan Inter en FC Twente opnieuw over een transfer praten, zegt preses Joop Munsterman in TC Tubantia.

Arnautovic had eerder deze zomer aanbiedingen van Chelsea en Inter op zak, maar tijdens de medische keuring in Londen kwam aan het licht dat hij zijn voet gebroken had. Hierdoor is de Oostenrijker zeker vier maanden uit de roulatie. Inter wil eerst afwachten hoe Arnautovic herstelt, voordat het zaken doet met FC Twente.

"Hoewel hij goed revalideert heeft Arnautovic een serieuze blessure. Hij kan nog een flink aantal maanden niet spelen. Dat heeft wel enige consequenties. Ik ga ervan uit dat we met FC Twente daarover een oplossing kunnen vinden", zei Massimo Moratti, de voorzitter van Inter, vorige week al. Deze 'oplossing' houdt in dat Inter in januari terugkomt. Als Arnautovic dan volledig hersteld is, kan de Oostenrijker alsnog zijn gedroomde transfer maken. Over de transfersom zijn beide clubs het al eens.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen