Real Madrid: tien weg, nog twee aantrekken

Koen Freriks
4 juli 2009, 15:39

Real Madrid wil tien spelers kwijt en wil zich nog met twee spelers versterken. Voorzitter Florentino Perez heeft dit zaterdag voor de Spaanse televisiezender Cuatro gezegd. 

"We moeten een beetje rustig aan doen, want een elftal bestaat normaal uit zo'n 25 spelers en wij hebben er nu zo'n 35. We moeten ons er nu even op concentreren om een aantal spelers ervan te overtuigen dat ze beter kunnen vertrekken. We moeten niet vergeten dat volgend jaar het WK op het programma staat en al onze spelers willen daar aan meedoen. Als ze niet bij ons kunnen spelen, willen ze dat vast ergens anders doen'', stelt Perez.

Hij gaf tot nu toe al zo'n 215 miljoen euro uit voor onder anderen de Braziliaan Kaka en de Portugees Cristiano Ronaldo. "Ik denk dat we er nog twee bij kunnen gebruiken.'' Of dat Franck Ribery van Bayern München en Xabi Alonso van Liverpool zullen zijn, hield Perez in het midden. "Ze zijn allebei geweldige spelers, maar mogen niet weg bij hun club, al kan in de wereld van het voetbal alles veranderen."

Perez liet niet weten van welke spelers hij af wil, maar er is al regelmatig gemeld dat de Nederlanders onder wie Ruud van Nistelrooy, Wesley Sneijder en Klaas-Jan Huntelaar weg mogen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen