Benzema: "Ik kon ook naar United of Barcelona"

Koen Freriks
4 juli 2009, 17:19   Bijgewerkt: 4 juli 2009, 17:57

Karim Benzema had de clubs voor het uitkiezen, maar koos voor Real Madrid. Volgens het Franse toptalent, die Olympique Lyon 35 miljoen opleverde, is het een droom om in het maagdelijk wit van de Koninklijke te spelen.

"Toen ik begon met voetballen, had ik drie dromen. Ik wilde prof worden, voor het Franse team uitkomen en voor Real Madrid spelen", verklaart de 21-jarige spits, die in de belangstelling stond van zo'n beetje heel Europa. "Ik kon inderdaad ook naar Manchester United, Barcelona, Inter of AC Milan, maar Real Madrid heeft iets speciaals. Iedereen droomt ervan om voor Real te spelen."

Benzema had eerder dit jaar gezegd in Lyon te blijven. Dat voornemen veranderde toen Real zich meldde. "Ik wilde echt tot het WK 2010 voor Lyon spelen, maar ik ben van gedachten veranderd door de mogelijkheid om met sterren als Kaka en Ronaldo te spelen."

De makkelijk scorende Fransman zegt dat de persoonlijke benadering van Real belangrijk was. "Florentino Perez (voorzitter Real, red.) kwam me opzoeken in mijn huis. Dat vond ik erg belangrijk", zegt hij. "Hij praat ook een woordje Frans en ik begreep direct dat hij het helemaal in mij zag zitten. Ik zou Lyon alleen verlaten voor Real, want dat is een droomclub voor mij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen