Real Madrid maakt geen vrienden met koopwoede

4 juli 2009, 21:51

Real Madrid spendeerde de afgelopen weken meer dan tweehonderd miljoen euro om spelers als Kaka en Cristiano Ronaldo naar Santiago Bernabeu te halen. De koopwoede van voorzitter Florentino Perez valt niet in de smaak bij de bezoekers van FCUpdate.nl. In de afgelopen peiling gaf liefst 69% procent van de stemmers aan het koopgedrag van de Spaanse topclub 'belachelijk' te vinden. Zij vinden dat hierdoor het voetbal wordt verpest. In totaal lieten 1109 mensen hun stem achter.

Slechts dertien procent van de opiniegevers juicht de aankopen van De Koninklijke toe. Zij zijn van mening dat dit het voetbal dat Real etaleert alleen maar ten goede zal komen. Ten slotte gaven achttien procent van de mensen die hun stem uitbrachten aan niet echt een mening te hebben over de forse bestedingen van Real. Wel lieten zij weten het jammer te vinden voor de Nederlanders in Madrileense dienst, die door de aankopen mogen uitzien naar een nieuwe werkgever.

De mening van de FCUpdate-bezoekers lijkt Perez echter niet te deren. Zaterdag gaf de Spanjaard aan de selectie voor komend seizoen nog met twee spelers te willen uitbreiden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen