Heerenveen wil verder met Hansson

16 maart 2006, 10:27

SC Heerenveen wil het contract van verdediger Petter Hansson openbreken en verlengen. De Zweedse international heeft nog een verbintenis tot medio 2007 in Friesland en om te voorkomen dat hij dan transfervrij kan vertrekken hoopt Heerenveen dat Hansson binnenkort zijn handtekening zal zetten onder een nieuw contract.

De 29-jarige Hansson lijkt echter de twijfelen. De Zweed heeft zich met zijn goede spel in de kijker gespeeld bij diverse topclubs uit binnen- en buitenland en wil eerst het WK afwachten. De verdediger maakt een goede kans op een basisplaats in het nationale team van Zweden en Hansson lijkt pas na het WK zijn toekomst te willen bespreken.

Hansson kwam in de zomer van 2002 naar Heerenveen, nadat hij in zijn vaderland naam gemaakt had bij Halmstads BK. In Friesland veroverde Hansson direct een basisplaats en inmiddels in de blonde verdediger niet meer weg te denken uit het elftal van trainer Gertjan Verbeek. De kopsterke Hansson is bovendien per seizoen goed voor minimaal twee tot drie doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen