Benitez nog niet rond met Liverpool

16 maart 2006, 12:20

Rafael Benitez heeft nog altijd zijn handtekening niet gezet onder een nieuw contract bij Liverpool. De Spaanse oefenmeester kan bijtekenen bij de Britse topploeg en volgens berichten in de media zou hij dit zelfs al gedaan hebben. Dat is echter niet het geval, benadrukt Benitez in gesprek met de BBC. "Ik heb mijn handtekening deze week alleen uitgedeeld aan fans, niet aan de club", aldus de Spaanse oefenmeester.

Toch verwacht Benitez dat hij binnenkort een nieuw contract zal ondertekenen in Liverpool. Naar verluidt kan de Spanjaard bijtekenen tot medio 2009, hoewel er ook geruchten circuleren dat Benitez zelfs een contract tot de zomer van 2011 zou kunnen tekenen. "Iedereen weet dat ik hier bijzonder tevreden ben. De sfeer binnen de club is uitstekend en mijn samenwerking met het bestuur bevalt zeer goed. We zijn dan ook in gesprek voor een nieuw contract, maar voorlopig is er nog niets rond."

Benitez zwaait sinds de zomer van 2004 de scepter op Anfield Road en leidde de ploeg in zijn eerste seizoen naar winst in de Champions League. Dit seizoen sneuvelde Liverpool in de tweede ronde van het kampioenenbal. In de competitie bezetten the Reds momenteel de derde plaats, achter Chelsea en Manchester United.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen