Buffel op verlanglijst van Anderlecht

Ger
16 maart 2006, 14:52

Anderlecht heeft Thomas Buffel op het oog om Pär Zetterberg op te volgen. De 25-jarige middenvelder heeft nog een contract bij Glasgow Rangers, maar staat open voor een vertrek. De Belgische international kan bij de Schotse club niet rekenen op een basisplaats.

"Je komt automatisch bij Buffel uit", laat manager Herman Van Holsbeeck weten in Het Laatste Nieuws. "Hij heeft niet alleen de kwaliteiten, maar ook het juiste profiel voor Anderlecht." De financiën kunnen echter een struikelblok gaan vormen. Anderlecht kan niet tippen aan het salaris dat Buffel bij de Rangers ontvangt.

Als de middenvelder toch de overstap waagt, komt hij voor het eerst uit in de Belgische competitie. Buffel maakte al op jonge leeftijd de overstap van België naar Nederland, waar hij een contract tekende bij Feyenoord. Na een verhuurperiode van twee jaar bij Excelsior, werd hij terug naar De Kuip gehaald. Hij ontwikkelde zich tot basisspeler, maar na de doorbraak van Salomon Kalou vertrok hij vorig seizoen in de winterstop naar Glasgow.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen