Didulica: "Ik kan wat toevoegen aan Feyenoord"

13 juli 2009, 18:26   Bijgewerkt: 13 juli 2009, 18:44

Joey Didulica had na de zomer graag voor Feyenoord gespeeld. De Rotterdammers waren lange tijd op zoek naar een nieuwe doelman, maar moesten die zoektocht staken omdat ze geen financiële middelen hebben om aankopen te doen. Didulica zag een overstap van AZ naar de Kuip wel zitten.

"Feyenoord is een grote club, waar ik goed zou passen", zegt de 31-jarige Didulica, die bij AZ reservekeeper is achter Sergio Romero, tegen het weekblad Sportweek. "I'm working class. De familie Didulica kwam met niets naar Australië, maar heeft wel een bestaan opgebouwd. Ik geef hart en ziel. Altijd. Bovendien kan ik wat toevoegen. Feyenoord heeft veel jonge spelers, met mijn ervaring kan ik hen helpen."

Didulica hoopt dat hij snel te horen krijgt hoe zijn toekomst eruit ziet. "Ook voor AZ is dat het beste", vervolgt hij. "Ik heb het hier goed naar mijn zin, maar wil wél spelen. Daarom was ik graag naar Feyenoord gegaan. Ik ben heel enthousiast om weer te keepen en vastberadener dan ooit. Wie mijn geschiedenis kent, weet dat ik al lang genoeg langs de kant heb gestaan. Nu is het tijd om dat goed te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen