'Rutten nieuwe hoofdtrainer FC Twente'

17 maart 2006, 13:13

Volgens RTV-Oost keert Fred Rutten terug naar Enschede. De huidige assistent van Guus Hiddink bij PSV zal volgens de omroep een driejarig contract tekenen bij FC Twente, waar hij samen met René Eijkelkamp de technische leiding over het eerste elftal zal krijgen. De 44-jarige Rutten was eerder tussen 1999 en 2001 al hoofdtrainer in Enschede.

Rutten werd in Eindhoven gezien als mogelijk opvolger van Guus Hiddink, die na dit seizoen vermoedelijk zal vertrekken bij PSV. Hiddink noemde Rutten meer dan eens zijn logische opvolger, maar volgens RTV-Oost heeft Rutten niet willen wachten op PSV. De Wijchenaar keert volgens de omroep terug naar FC Twente, de ploeg waarmee hij in 2000 beslag legde op de Amstel-Cup. De Tukkers waren destijds in de finale te sterk voor PSV.

Rutten zal in Enschede worden geassisteerd door René Eijkelkamp. Momenteel werkt het duo in Eindhoven ook al samen in de technische staf. Naar verluidt zal de huidige interim-trainer van Twente, Jan van Staa, aan de slag gaan als hoofd scouting.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen