Ook Trabelsi dreigt af te haken bij Ajax

17 maart 2006, 15:07

Ajax-trainer Danny Blind kampt in de aanloop naar het competitieduel met FC Groningen met grote personele problemen in zijn achterhoede. Na de geblesseerden Heitinga, Grygera en Emanuelson en de geschorste Juanfran dreigt nu ook Hatem Trabelsi het duel met de Noorderlingen te moeten missen. De Tunesiër heeft last van zijn kuit.

Trabelsi liep de blessure aan zijn kuit op in het Champions League-duel met Inter, afgelopen dinsdag. Aanvankelijk zag het er naar uit dat hij zondag zou kunnen spelen, maar vrijdag moest hij de training al na een half uur afbreken. Het is dan ook hoogst onzeker of hij komend weekend in actie kan komen.

De blessure van Trabelsi zadelt Blind met een groot probleem op. De oefenmeester kan weliswaar weer beschikken over Tomas Galasek en Nicolae Mitea, maar heeft een enorm tekort aan verdedigers. Hedwiges Maduro zal hierdoor komend weekend in de defensie vermoedelijk geassisteerd worden door spelers die normaal gesproken uitkomen in het beloftenelftal van de Amsterdammers.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen