FC Twente ontkent akkoord met Rutten

17 maart 2006, 15:46

FC Twente weigert voorlopig te bevestigen dat Fred Rutten volgend seizoen hoofdtrainer zal worden. De 44-jarige Rutten werd vandaag nadrukkelijk in verband gebracht met een terugkeer naar Enschede, maar volgens de clubleiding van Twente is dat voorbarig. "We hebben nog met geen enkele trainer een overeenkomst", laat voorzitter Joop Munsterman weten.

FC Twente hoopt binnen twee weken een nieuwe trainer te presenteren. De club zoekt een opvolger voor interim-trainer Jan van Staa, die halverwege het seizoen de taken van de opgestapte Rini Coolen heeft overgenomen. Onder Van Staa boekt Twente goede resultaten, maar toch wil de club een nieuw gezicht voor de groep. "Binnen twee weken maken we de naam van de nieuwe trainer bekend", zei voorzitter Joop Munsterman vrijdagmiddag.

Inmiddels wordt nadrukkelijk gesuggereerd dat Twente rond zou zijn met Fred Rutten en René Eijkelkamp, de huidige assistenten van Guus Hiddink bij PSV. "Dat is absoluut niet waar", aldus Munsterman. "Wij hebben nog met geen enkele trainer een overeenkomst. We praten wel met diverse trainers. Veelal staan die echter nog onder contract bij een andere club en dus doen we er geen mededelingen over tot het helemaal rond is." 

Rutten is momenteel assistent van Guus Hiddink bij PSV. In het verleden was hij van 1999 tot 2001 al werkzaam bij FC Twente. Zijn grootste succes behaalde hij in 2000, toen hij met de Tukkers beslag legde op de Amstel Cup.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen