Oranjefans krijgen deze week uitsluitsel

18 maart 2006, 01:00

Fans die zich via de supportersclub van Oranje hebben ingeschreven voor WK-kaarten, moeten de komende dagen hun brievenbus in de gaten houden. Afgelopen vrijdag is onder toeziend oog van een notaris bepaald welke leden van de supportersclub een kaartje voor de wedstrijden van Oranje tijdens het WK hebben weten te bemachtigen.

Volgens Theo Pouw, bestuurslid van de supportersclub, zijn alle mogelijke maatregelen getroffen om zwarte handel tegen te gaan. "De mensen die kaartjes toegewezen gekregen hebben, krijgen geen toegangskaart maar een voucher. Daarmee kunnen ze zich op de wedstrijddag bij een ticketpunt melden. Op vertoon van deze voucher krijgen ze - samen met een legitimatiebewijs en een Oranje-clubcard - het echte toegangsbewijs. Dit is noodzakelijk om zwarthandel tegen te gaan", legt hij uit op de website van de KNVB.

"De leden van de Supportersclub Oranje krijgen tussen nu (16 maart 2006) en anderhalve week bericht. Oók de pechvogels die zijn uitgeloot ontvangen van de Supportersclub een brief." Pouw benadrukt dat een hoop mensen teleurgesteld moeten worden. "De animo voor kaartjes was gigantisch. We hadden 180.000 aanvragen gekregen van 34.000 van onze leden. En dan moet je bedenken dat we tot en met de finale slechts 18.000 kaartjes hebben. We moeten dus veel mensen teleurstellen. Helaas."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen