Zwamborn: "Nacompetitie valt niet meer te ontlopen"

Ger
18 maart 2006, 22:57

Kees Zwamborn verwacht dat Willem II zich na de nederlaag bij Heracles Almelo (1-0) niet meer boven de nacompetitiestreep kan spelen. "Het gat is te groot worden. Dit gaan we niet meer redden", aldus de Willem II-trainer. 

Zwamborn was absoluut niet te spreken over het optreden van zijn ploeg in Almelo. "We begonnen nog wel aardig, maar daarna volgde de ene slordigheid na de andere. Ik heb nog nooit zoveel foutieve passes gezien als vanavond."

Over het niet op komen dagen van zijn middenvelder Assou-Ekotto was Zwamborn al helemaal niet te spreken. "We hebben hem nog gebeld, maar kregen zijn voice-mail. Ook als hij wel had opgenomen, had Assou-Ekotto niet gespeeld. Dit is ontoelaatbaar. Komende week ga ik met hem praten."

Zwamborn heeft zich nog niet echt verdiept in de Gouden Gids Divisie. "Maar andere mensen binnen Willem II hebben al wel enkele mogelijke tegenstanders bekeken. Zelf ga ik me daar nu ook intensief mee bezig houden. Ik weet al wel dat we ondermeer TOP Oss en Haarlem kunnen treffen. Voetballend moeten we die ploegen eenvoudig de baas kunnen, maar ze zijn fysiek wel erg sterk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen