Klinsmann haalt Neuville bij selectie

20 maart 2006, 10:35

De ruim 32-jarige Oliver Neuville is toch weer in beeld voor het WK. De Duitse aanvaller behoorde de laatste maanden niet tot het keurkorps van Jürgen KIinsmann, maar kreeg na afzeggingen van Mike Hanke en Lukas Podolski een uitnodiging voor de oefeninterland tegen de Verenigde Staten. Duitsland oefent woensdag in Dortmund tegen de Amerikanen.

De van oorsprong Zwitserse Neuville speelt dit seizoen voor Borussia Mönchengladbach en maakte tot dusver acht doelpunten. Dat lijkt genoeg om bondscoach Klinsmann te overtuigen, want de routinier werd enigszins verrassend opgeroepen voor de oefenwedstrijd in Dortmund. 

Heel Duitsland volgt de verrichtingen van de nationale ploeg bijzonder kritisch, na de uitglijder in Italië. Volgens spits Miroslav Klose is het dan ook van bijzonder groot belang om tegen de VS een goede prestatie op de mat te leggen. "Om een beetje rust in het land te krijgen, is het belangrijk om deze wedstrijd op een overtuigende manier te winnen", weet hij. De nadruk ligt hierbij op het woord overtuigend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen