Perez tegen PSV met speciaal hockey-bitje

20 maart 2006, 14:32

Kenneth Perez kan woensdag toch in actie komen in het bekerduel met PSV. De aanvaller van AZ brak zondag bij een botsing met Serginho Greene de wortel van één van zijn voortanden. Om er voor te zorgen dat hij de halve finale van de Gatorade Cup niet hoeft te missen, heeft Perez een speciaal hockey-bitje gekregen om zijn gebit te beschermen.

Om er enigszins aan te wennen, zal Perez dinsdag met het bitje gaan trainen. Als dat zonder problemen verloopt, kan hij woensdag tegen PSV gewoon spelen. "Ik heb vannacht niet al te goed kunnen slapen, maar de pijn valt nu mee. Morgen gaan we kijken hoe het gaat met dat bitje in, maar verder ben ik uiteraard gewoon fit. Ik denk wel dat het verstandig is dat we deze voorzorgsmaatregel hebben genomen. Het is nog niet bekend of ik een nieuwe tand krijg, dat moeten we nog even afwachten", zegt de Deen op de website van AZ.

Kenneth Perez begon zondag tegen Feyenoord op de bank, omdat trainer Louis van Gaal hem rust wilde gunnen met het oog op de bekerkraker in Eindhoven. De andere halve finale van het nationale bekertoernooi gaat tussen Ajax en Roda JC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen