FC Utrecht mist Keller en Loval, George terug

14 augustus 2009, 14:53   Bijgewerkt: 14 augustus 2009, 14:59

FC Utrecht begint als mede-koploper aan de derde speeldag van de Eredivisie. De ploeg uit de Domstad is, naast Ajax, de enige club die zes punten uit twee duels heeft. Bij winst op VVV Venlo kan FC Utrecht dit weekend zelfs alleen aan kop komen in de Eredivisie, als Ajax punten morst in de uitwedstrijd tegen PSV.

Tegen VVV Venlo kan trainer Ton du Chatinier niet beschikken over Hans Somers, Loic Loval en Sander Keller. Somers en Loval zijn geblesseerd, terwijl Keller wedstrijdritme mist. Hij hervatte deze week de training. Wel weer van de partij is Leroy George. De aanvaller werd vorige week teruggezet naar de beloften, maar krijgt een nieuwe kans. Ook spits Ricky van Wolfswinkel, die vorige week tegen Willem II geblesseerd uitviel, kan in actie komen tegen de Limburgse promovendus.

Overigens verwacht Du Chatinier zeker geen gemakkelijke middag tegen VVV. "Het is een ploeg ook die durft te voetballen en veerkracht toont. Een tegenstander dus om rekening mee te houden. We zullen zeker niet zomaar even over VVV heen lopen. Honda is een belangrijke speler voor wie de rest van het team werkt. Een fantastische voetballer, maar VVV is meer dan Honda", zegt hij op de website van zijn club.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen