Van Gaal ontevreden met gelijkspel tegen Werder

15 augustus 2009, 19:52

Louis van Gaal moet nog even wachten op zijn eerste competitiezege als trainer van Bayern München. De oefenmeester van de Beierse club zag zijn equipe zaterdag met 1-1 gelijkspelen tegen Werder Bremen. Een week eerder mondde het lastige uitduel met Hoffenheim uit in dezelfde score.

Na afloop was Van Gaal niet blij met de tweede remise in een week tijd. "Ik ben niet tevreden met het resultaat", luidt het commentaar van de Nederlander over de 1-1 tegen Werder. "Maar ons spel heeft me wel tot tevredenheid gestemd. Onze eerste dertig minuten waren van een buitengewoon hoog niveau, maar we hebben verzuimd de kansen te benutten."

Aan de andere kant toonde Werder zich volgens Van Gaal een stuk effectiever, door via Mesut Ozil op voorsprong te komen. "Hun eerste kans levert meteen een doelpunt op. Dat was een teleurstelling voor mijn spelers", vervolgt hij. "Daarna heeft Werder met tien man verdedigd, waardoor het voor ons lastiger werd om kansen te creëren."

Ondanks de defensieve muur van Werder kreeg Bayern genoeg kansen en kwam het dankzij Mario Gomez op gelijke hoogte. Van Gaal is van mening dat er meer had ingezeten. "Gezien de kansen die we in de tweede helft hebben gekregen, hadden wij verdiend te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen