Anderlecht wil 'heel veel geld' voor Biglia

Ger
19 augustus 2009, 09:56

Anderlecht laat Lucas Biglia niet voor een appel en een ei vertrekken. Voor de middenvelder bestond vorig seizoen serieuze interesse van Tabzonspor en Hamburger SV. De Turkse club bracht in de winterstop zelfs een bod op de Argentijn uit. Anderlecht verwees die aanbieding echter naar de prullenbak.

De Brusselaars zullen zich ook deze maand niet soepel opstellen. Manager Herman van Holsbeeck laat weten dat Anderlecht de hoofdprijs voor Bigla wil hebben. "Gezien het niveau dat Lucas nu haalt, zullen wij heel veel geld vragen van de club die hem wil. De kans dat hij deze zomer nog vertrekt, lijkt me ook bijzonder klein", aldus Van Holsbeeck in Le Soir.

"Door de crisis op de transfermarkt verwacht ik niet dat een van onze tenoren nog vertrekt voor 31 augustus. En door de kwalificatie tegen Sivasspor (in de derde voorronde van de Champions League, red.) kunnen we ook rustig blijven. Bij een uitschakeling hadden we één of twee van onze vedetten moeten verkopen om dat financiële verlies te compenseren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen