Rivaldo blijft hopen op WK

21 maart 2006, 10:22

Rivaldo weigert zich er bij neer te leggen dat hij komende zomer niet aanwezig zal zijn bij het WK. De Braziliaanse balgoochelaar ontbreekt de laatste tijd in de selectie van bondscoach Pareira, maar is er van overtuigd dat hij alsnog een kans zal krijgen. "Ik ben lekker bezig en speel op een hoog niveau", aldus de aanvaller van het Griekse Olympiakos tegen Radio Globo.

Rivaldo speelt sinds de zomer van 2004 bij de Griekse topclub en dat legt hem geen windeieren. De aanvaller lijkt opnieuw landskampioen te gaan worden en zijn ploeg komt jaarlijks uit in de Champions League. Hierdoor is Rivaldo er van overtuigd dat Pareira hem niet zomaar links zal laten liggen. "Ik zie mezelf op het WK spelen. Ik ben ervan overtuigd dat ik dé grote verrassing ben in de definitieve Braziliaanse selectie voor het WK", aldus de linkspoot.

Tijdens het WK van 2002 was Rivaldo nog één van de smaakmakers van de Braziliaanse ploeg. In de finale tegen Duitsland stond hij met een hard schot aan de basis van het openingsdoelpunt van Ronaldo. De Duitse doelman Kahn kreeg het schot van Rivaldo immers niet onder controle, waarna Ronaldo kon scoren.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen