Groninger Levchenko hoopt op WK

21 maart 2006, 10:56

Nu de maand mei nadert, breekt voor veel spelers het uur van de waarheid aan. Half mei moeten de definitieve selecties voor het WK ingeleverd worden en een grote groep spelers hoopt zich voor die tijd in de kijker te spelen bij hun bondscoach. Zo ook Evgeni Levchenko. De middenvelder van FC Groningen is aan een sterk seizoen bezig en hoopt op een telefoontje van de Oekraïnse bondscoach Oleg Blochin.

In gesprek met De Telegraaf steekt Levchenko zijn enthousiasme om uit de komen voor de nationale ploeg niet onder stoelen of banken. "Het zou fantastisch zijn om het WK mee te maken. Ik zou zelfs kruipend naar Kiev komen, als bondscoach Blochin dat wil. Het maakt me echt niet uit waar voor, ook al is het alleen maar om de pionnen uit te zetten op de training."

Levchenko speelde tot op heden één interland voor zijn vaderland. In 2002 kwam hij tegen Slowakije als invaller in het veld en dat was volgens de middenvelder een bijzondere ervaring. "Ik speelde de tweede helft en het ging best aardig. Maar het mooiste was dat ik samen met Andrei Shevchenko op het veld stond."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen