Valse start voor Inter en AS Roma in Serie A

23 augustus 2009, 20:06   Bijgewerkt: 23 augustus 2009, 22:42

Kampioen Internazionale is zeer matig aan het nieuwe seizoen begonnen. In eigen huis kwam de ploeg van José Mourinho niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Bari. Door een benutte strafschop van debutant Samuel Eto'o kwam Inter nog wel op voorsprong, maar de ploeg verzuimde de wedstrijd daarna in het slot te gooien. Op de gelijkmaker van Kutuzov, een kwartier voor tijd, had Inter vervolgens geen antwoord.

Ook een andere kandidaat voor de titel, AS Roma, liep direct averij op. De Romeinen kwamen op bezoek bij Genoa met 1-2 voor, maar verloren uiteindelijk met 3-2. Giuseppe Biava maakte een kleine tien minuten voor tijd het winnende doelpunt voor Genoa. Namens Roma scoorde Taddei en Totti, allebei vlak na rust.

Juventus kende een betere seizoensouverture. De vernieuwde ploeg uit Turijn, met Diego als nieuwe spelmaker en Fabio Cannavaro in het hart van de defensie, won op eigen veld met 1-0 van Chievo Verona. Vicenzo Iaquinta was de matchwinner. Hij scoorde al na ruim tien minuten. Ook Lazio Roma had aan één goal genoeg om de drie punten te pakken. Door een treffer van Rocchi werd Atalanta geklopt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen