Delorge voor drie jaar naar ADO Den Haag

22 maart 2006, 10:28

De omstreden Belgische voetballer Laurent Delorge speelt vanaf volgend seizoen in de Nederlandse competitie. De middenvelder, die werd ontslagen bij Anderlecht omdat hij wordt verdacht van het aannemen van steekpenningen, heeft in Den Haag een contract voor drie seizoenen getekend.

Delorge ligt in België onder vuur, omdat hij in zijn periode bij Lierse SK geld zou hebben aangenomen om de uitslag van een wedstrijd te beïnvloeden. Mede hierdoor kreeg Delorge geen toestemming om per direct over te stappen naar Den Haag. In Nederland hebben clubs tot 10 maart de gelegenheid om clubloze spelers te contracteren. Ruim voor die datum bereikten ADO en Delorge een akkoord, maar om de transfer te bezegelen hadden beide partijen toestemming nodig van de FIFA. De wereldvoetbalbond treuzelde echter te lang, waardoor de deadline inmiddels verstreken is.

Beide partijen hebben zich echter niet uit het veld laten slaan door deze kleine tegenslag. Delorge heeft inmiddels alsnog zijn handtekening gezet onder een contract bij ADO, met als enige verschil dat hij pas per volgend seizoen voor de residentieclub zal uitkomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen