Gomes mogelijk al per direct naar Corinthians

22 maart 2006, 11:01

De kans bestaat dat PSV-doelman Heurelho Gomes nog voor het eind van het seizoen terug zal keren naar zijn vaderland. De Braziliaanse topclub Corinthians hengelt nadrukkelijk naar de diensten van de 25-jarige doelman en wil hem zelfs al voor april naar Brazilië halen. In april begint immers de Braziliaanse competitie en Corinthians wil haar selectie graag compleet hebben voordat de eerste wedstrijd begint.

PSV staat niet onwelwillend tegenover het vertrek van de doelman. "We zijn in gesprek", laat Guus Hiddink weten in De Telegraaf. "Corinthians is een grote club en hij kan daar veel geld gaan verdienen. Gelukkig heb ik afgelopen zomer zijn contract open laten breken en er een goede minimale transfersom ingebracht, anders had Gomes nu zomaar kunnen vertrekken", laat de oefenmeester weten.

Mocht Corinthians Gomes graag voor april willen hebben, zal PSV daar niet moeilijk over doen. "Daar moet je dan niet al te kruimelig over doen", laat Hiddink weten. In het geval dat Gomes vertrekt, zal Edwin Zoetebier de laatste competitiewedstrijden onder de lat staan bij PSV.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen