Babovic traint donderdag bij Feyenoord

Ger
26 augustus 2009, 14:44   Bijgewerkt: 26 augustus 2009, 14:59

De komst van Stefan Babovic naar Feyenoord neemt steeds serieuzere vormen aan. De middenvelder van FC Nantes verschijnt donderdagochtend op het trainingsveld van de Rotterdamse club.

De 22-jarige Babovic is momenteel met Feyenoord in gesprek over een mogelijk dienstverband in De Kuip. Trainer Mario Been wil de Serviër nog wel eerst zelf aan het werk zien. "Ik haal geen spelers meer van alleen maar een dvd'tje", zegt Been tegen VI. "Ik heb natuurlijk wel beelden gezien van Babovic en die logen er niet om. Mooie speler om te zien, linkspoot, technisch goed, op het eerste gezicht wel een aanwinst."

Tegenover de komst van Babovic staat mogelijk het vertrek van Jonathan de Guzman, die op het lijstje van Valencia en Chelsea voorkomt. Been: "We proberen hem allemaal over te halen bij Feyenoord te blijven, maar zonder gekheid: Jonathan heeft zijn toekomst in eigen hand. Ik zie wel wat er van komt. Stel dat Jonathan blijft en Babovic maakt een ongelooflijke sterke indruk tijdens die training van morgen, dan heb ik straks wellicht nog meer te kiezen."

De oefenmeester maakt zich niet druk over het feit dat Babovic vorig jaar het nieuws haalde door zijn ploeggenoot Djamel Abdouyn knock-out te schoppen. "Ja, en hij heeft ook een keer door rood gereden. Ik kijk niet naar zijn verleden, maar naar wat voor voetballer hij is en of-ie een versterking voor Feyenoord kan worden", besluit Been.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen