Hearts ontdoet zich van trainer Rix

22 maart 2006, 13:00

Het is opnieuw onrustig bij Heart of Midlothian. De club uit Edinburgh, die eerder dit seizoen nog op weg leek naar de Schotse landstitel, moet voor de tweede keer dit seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Ruim vier maanden na zijn aanstelling is Graham Rix op straat gezet door de steenrijke preses Vladimir Romanov.

Hearts begon het seizoen uitstekend, mede dankzij de toenmalige trainer George Burley. De oefenmeester kreeg na een poosje echter ruzie met voorzitter Romanov, die graag invloed wilde hebben op de opstelling van de ploeg. Burley moest weg en na een korte soap werd Graham Rix aangesteld als zijn opvolger. Rix liep echter al snel tegen hetzelfde probleem aan als Burney, namelijk de bemoeienissen van voorzitter Romanov. 

Inmiddels moet ook Rix het veld ruimen. Romanov liet in een verklaring persoonlijk weten dat hij ontevreden was over zijn trainer. "We zijn teleurgesteld over de prestaties van de ploeg. De resultaten zijn niet zoals ze zouden moeten zijn. Ik wil Graham Rix bedanken, hij heeft zich voor 100% ingezet. Helaas waren de resultaten niet goed genoeg."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen