Van Marwijk feliciteert Pauw met halve finaleplek

6 september 2009, 11:20

Tot ieders verrassing heeft het Nederlands dameselftal zich geplaatst voor de halve finales van het EK in Finland. De goede prestaties van de debutant zijn ook Bert van Marwijk opgevallen en die maakte zaterdag na de oefenzege op Japan (3-0) dan ook van de gelegenheid gebruik om collega Vera Pauw te feliciteren.

"Vanuit Enschede wil ik collega-bondscoach Vera Pauw en haar team feliciteren met het behalen van de halve finales", vertelde Van Marwijk aan UEFA.com. "Dit is een fantastische prestatie voor een debuterend land op het EK."

De bondscoach van het grote Oranje ziet in Pauw de grondlegger van de behaalde successen tijdens het EK. "Zonder de rest te kort te doen, denk ik dat Vera een grote rol speelt in de geboekte prestaties. Dit is een prachtige beloning voor een periode van hard werken en natuurlijk de grote desinteresse in Nederland voor damesvoetbal. Ik wens Oranje heel veel succes voor het duel met Engeland."

De halve eindstrijd van Nederland tegen Engeland wordt zondagavond om 18.00 uur gespeeld en is live te zien op Eurosport en Nederland 1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen