Fitte Vennegoor klaar voor avontuur bij Hull

6 september 2009, 12:56

Jan Vennegoor of Hesselink lijkt helemaal klaar voor het vervolg van dit seizoen. De Nederlander tekende onlangs, na lang zoeken, een contract bij Premier League-club Hull City. De Tukker (30) is naar eigen zeggen fitter dan ooit tevoren.

"Ik heb me nog nooit zo fit gevoeld als nu", liet Vennegoor of Hesselink optekenen door The Sunday Mirror. "Na mijn vertrek bij Celtic heb ik individueel getraind, waarna Steve McClaren me toestond mee te trainen met FC Twente."

Het meetrainen bij de Tukkers bleek een goede zet, vindt de voormalig international. "Omdat Twente in de voorronde van de Champions League speelde, was de training erg intensief. Eigenlijk ben ik op niveau gebleven, waardoor ik een basis heb gelegd waarop ik nu moet bouwen."

Na afloop van het vorige seizoen besloot Vennegoor zijn aflopende contract bij Celtic niet te verlengen. Omdat het lang duurde voordat hij een nieuwe club vond, hield hij zijn conditie op peil bij Twente. Hij was onder meer in gesprek met Saint Etienne. "Maar aan de gesprekken met de geïnteresseerde clubs hield ik geen goed gevoel over. Dat deed ik pas toen Hull City zich meldde", besluit de aanvaller.

Vennegoor hoopt zaterdag tegen Sunderland zijn debuut te maken voor Hull City.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen