Bondscoach Maradona piekert niet over ontslag

6 september 2009, 17:15

Diego Maradona peinst er niet over om op te stappen als bondscoach van Argentinië, schrijft het AD. De keuzeheer kent met zijn equipe een teleurstellend verloop van het kwalificatietoernooi voor het WK 2010 in Zuid-Afrika. Argentinië staat pas vierde en moet de komende periode nog flink aan de bak om WK-deelname veilig te stellen. Afgelopen nacht werd er nog verloren van aartsrivaal Brazilië: 1-3.

"Ik ga niet breken", reageert Pluisje na de deceptie tegen de Brazilianen, die al zeker zijn van plaatsing voor het eindtoernooi. "Ik blijf hier rustig onder en laat me niet van de wijs brengen. Ik neem echt geen ontslag. Ik ben lang niet zo ontgoocheld als na het pak slaag tegen Bolivia, toen we met 6-1 verloren. We wilden tegen Brazilië een goed resultaat halen. Helaas ging het verdedigend vaak mis bij hoge ballen. We moeten gewoon hard blijven werken en niet opgeven."

Argentinië staat in de Zuid-Amerikaanse zone nog wel op een stek die aan het einde van de rit recht geeft op rechtstreekse kwalificatie voor het eindtoernooi (vierde), maar achtervolgers Colombia en Ecuador liggen op de loer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen