Martens: "Misschien misten we El Hamdaoui"

13 september 2009, 07:57

Na zes speeldagen heeft AZ al twee nederlagen moeten slikken. Na de 3-2 nederlaag tegen Heracles Almelo op de openingsdag van het seizoen, ging de ploeg zaterdag met 2-1 onderuit bij ADO Den Haag. Zonde, vindt middenvelder Maarten Martens.

"We hadden deze punten graag gepakt", trapt de Belg een open deur in. "Helaas kregen we snel een doelpunt tegen en daarna liepen we achter de feiten aan. We probeerden het wel, maar misten een beetje geluk. Als je tien voorzetten geeft, valt meestal wel minimaal één balletje goed. Nu niet. Het zat er gewoon niet in, voor ons."

Aanvallend was AZ opvallend zwak in Den Haag. De ploeg creëerde amper kansen en speelde sommige veelbelovende situaties slecht uit. Volgens Martens kan dat te maken hebben met het feit dat Mounir el Hamdaoui er niet bij was. De topscorer was ziek achtergebleven in Alkmaar. "Ja, misschien had dat er mee te maken. Mounir is toch een speler die altijd scherp is voor de goal. Maar aan de andere kant: we hebben voldoende mensen in de ploeg die een doelpunt kunnen maken."

Martens is niet bang dat de zeperd tegen ADO de voorbereiding op de Champions League-wedstrijd van woensdag tegen Olympiakos verstoort. "Nee, dat wordt weer een heel andere wedstrijd. Natuurlijk was het prettiger geweest om een goede generale repetitie te hebben, maar we moeten dit snel achter ons laten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen