Lens: "Verlies is extra stimulans voor CL"

Ger
13 september 2009, 13:39

AZ beleefde zaterdagavond een slechte generale repetitie voor de Champions League-ontmoeting met Olympiakos Piraeus. De formatie van coach Ronald Koeman verloor in de Eredivisie met 2-1 van ADO Den Haag.

"Vooraf wisten we dat ADO fel zou starten", zegt Lens op de website van AZ. "Maar ze begonnen wellicht nog wel feller dan we van tevoren hadden verwacht. Daarop hebben we ons misschien wel verkeerd ingesteld. Zodoende kwamen we erg snel op een 1-0 achterstand. Door de vroege achterstand werd het voor ons als aanvallers heel moeilijk voetballen. Na de 2-0 knapte er iets bij ons. De 2-1 in de slotfase kwam eigenlijk te laat."

"Ik verwacht niet dat dit verlies door gaat werken richting woensdag", blikt de aanvaller vooruit naar het duel met Olympiakos. "Misschien is het juist een extra stimulans om goed te presteren. We willen dit natuurlijk wegpoetsen. Of ik net zoals vandaag een fanatiek publiek verwacht? Ja, dat heb ik wel vernomen. Maar ik sluit mezelf daar altijd voor af. We zullen moeten omgaan met spelen tegen een tegenstander met zo'n aanhang."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen