Babovic: "Belangrijk om wedstrijdritme te krijgen"

16 september 2009, 17:48

Stefan Babovic trainde woensdag eindelijk mee met de selectie van Feyenoord. De middenvelder uit Serviër verbleef de afgelopen weken in zijn vaderland om zijn werk- en verblijfsvergunning te regelen en is opgelucht dat dit papierwerk op orde is. "Ik ben blij dat ik me nu eindelijk volledig kan gaan richten op het spelen voor Feyenoord", zegt de huurling van FC Nantes op de officiële website van Feyenoord.

Babovic weet nog niet wanneer hij kan debuteren voor de Rotterdamse club. "Sinds er van een overgang naar Feyenoord sprake was, heb ik geen duels meer gespeeld. Ik ga nu keihard werken zodat de trainer snel een beroep op me kan doen. Het is aan de trainer om te beslissen wanneer ik mijn eerste speelminuten ga maken. Ik weet niet of PSV te vroeg komt. Ik ben er nog maar net, misschien speel ik eerst wel met het beloftenelftal. Het is belangrijk dat ik wedstrijden in mijn benen krijg."

De eerste indrukken van Feyenoord zijn in ieder geval positief, vertelt Babovic. "Feyenoord is een grote club, dat merk ik aan alles. Het is een leuke spelersgroep, met ontzettend veel kwaliteit. De concurrentie op het middenveld is groot, het zijn stuk voor stuk goede spelers. Het is aan mij om de trainer te laten zien dat ik van waarde kan zijn voor het elftal. Ik ben erg blij dat de focus nu weer volledig bij het voetbal ligt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen