Anderlecht verrast Zagreb, Hertha morst punten

17 september 2009, 21:37   Bijgewerkt: 17 september 2009, 21:45

Anderlecht mag zich na één speeldag in de Europa League koploper noemen van Groep A, de poule waarin ook Ajax actief is. De Brusselse formatie won donderdag het uitduel met Dinamo Zagreb knap met 2-0, door doelpunten van Victor Salvador Bernardez Blanco en Jonathan Legear.

Omdat Ajax en FC Timisoara in de Amsterdam ArenA tegen elkaar 0-0 speelden, leidt Anderlecht de groep met drie punten uit één wedstrijd. De Belgen zijn over twee weken de eerstkomende Europese tegenstander van Ajax. Die krachtmeting vindt plaats in Brussel, terwijl op hetzelfde moment FC Timosoara en Dinamo Zagreb tegenover elkaar staan in Roemenië.

De andere wedstrijd in de poule van SC Heerenveen is in Berlijn geëindigd in een remise (1-1) tussen Hertha BSC en FK Ventspils uit Letland. Lukasz Piszczek zette de Duitse hoofdstedelingen na ruim een half uur op het juiste spoor, maar kort na rust schoot Edgar Gauracs de bezoekers verrassend langszij.

SC Heerenveen, dat door het late verlies tegen Sporting Lissabon hekkensluiter is in poule D, moet over twee weken op bezoek bij Ventspils. Tegelijkertijd neemt Sporting het in eigen huis op tegen Hertha BSC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen