Maaskant blijft rustig ondanks nederlaag

20 september 2009, 08:30

Robert Maaskant was na afloop van de verloren competitiewedstrijd tegen Roda JC (2-0) niet tevreden over zijn ploeg. De oefenmeester relativeerde de nederlaag echter door te wijzen op de statistieken, waaruit blijkt dat NAC Breda in de eerste zeven duels er liefst vijf buitenshuis heeft gespeeld. Van de twee thuiswedstrijden werd er bovendien één zonder supporters gespeeld.

"Dan is tien uit zeven zeker geen reden tot paniek", constateerde Maaskant, die wel wat onrust binnen de spelersgroep verwacht. "Alle spelers komen terug. Dat betekent dat wie minder in vorm is, aan de beurt is om niet te spelen. En dat zal wat onrust geven in de selectie."

De winnende trainer Harm van Veldhoven zag zijn strijdvolle speelwijze eindelijk worden beloond. "We hebben op dezelfde manier gespeeld als in de voorgaande thuiswedstrijden en vandaag werden we gelukkig beloond", zei hij. "We hebben zeer georganiseerd gespeeld en verdedigend weinig weggegeven. Daarvoor moet ik de groep een compliment maken. Ik denk dat we vandaag iets moois hebben laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen