Tottenham morst punten, eerste goal Vennegoor

3 oktober 2009, 17:59   Bijgewerkt: 3 oktober 2009, 23:45

In de top van de Engelse Premier League heeft Tottenham Hotspur slechte zaken gedaan door op de achtste speeldag met 2-2 gelijk te spelen bij middenmotor Bolton Wanderers. Daardoor hebben lijstaanvoerders Manchester United en Chelsea later dit weekend de kans om nummer drie The Spurs op vijf punten achterstand te zetten.

Met dank aan Ricardo Gardner en Kevin Davies verkreeg thuisploeg Bolton tot twee keer toe een voorsprong, maar telkens kwam de formatie uit Londen langszij. Niko Kranjcar en Vedran Corluka waren de doelpuntenmakers voor Tottenham.

Jan Vennegoor of Hesselink heeft zijn eerste treffer in dienst van Hull City gemaakt. De Tukker, die in de basis begon, nam in het gewonnen thuisduel met Wigan Athletic (2-1) met een rake kopbal de openingsgoal van The Tigers voor zijn rekening. In de 68ste minuut gooide Geovanni de krachtmeting op slot (2-0), al deden de bezoekers in de slotfase nog wel iets terug via Scott Sinclair. Hull verlaat door de overwinning de degradatiezone; het staat nu zeventiende. Bij Wigan stond Mario Melchiot in de basis.

Hekkensluiter Portsmouth pakte zijn eerste punten van het seizoen. In de uitwedstrijd tegen promovendus Wolverhampton Wanderers zegevierde Pompey met 0-1, door toedoen van Hassan Yebda. Ondanks de driepunter blijft Portsmouth laatste.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen