Van 't Schip: "Ik zie Melbourne helemaal zitten"

Ger
8 oktober 2009, 10:24

In het kielzog van het Nederlands elftal vloog ook John van 't Schip naar Australië. De huidige rechterhand van Martin Jol bij Ajax kan als hoofdcoach aan de slag bij Melbourne Heart.

"We zijn elkaar dicht genaderd en het is nu tijd om elkaar voor het eerst in de ogen te kijken", aldus Van 't Schip tegen De Telegraaf. "Bevalt dat, dan ga ik deze nieuwe club vanaf nul opbouwen om per augustus 2010 deel te nemen aan de Australische profcompetitie. Het ligt ook in de bedoeling twee contracten te tekenen, eentje tot augustus volgend jaar en eentje van twee jaar van de zomer van 2010 tot 2012."

De oud-international weet dat hem een flinke klus te wachten staat. "Er is nog niets. In overleg gaan we een hele club optuigen, waarbij ik me zal buigen over het neerzetten van een spelersgroep, technische en medische staf. Een bijzondere uitdaging. Weliswaar aan de andere kant van de wereld, maar ik zie het helemaal zitten. Kom ik de komende dagen uiteindelijk niet tot een akkoord met Melbourne Heart, dan heb ik van Ajax tot 15 oktober een terugkeergarantie gekregen en zal ik mijn contract in Amsterdam uitdienen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen