Puntverlies Go Ahead, De Graafschap nieuwe leider

9 oktober 2009, 21:50   Bijgewerkt: 9 oktober 2009, 23:43

De Graafschap is de nieuwe koploper in de Jupiler League. De Superboeren wonnen zelf met 2-0 bij Helmond Sport en zagen aftredend klassementsleider Go Ahead Eagles later op de avond met 0-0 gelijkspelen tegen AGOVV Apeldoorn. De Gelderse club heeft net als Go Ahead 24 punten, maar haar doelsaldo is beter.

In het duel tussen Go Ahead en AGOVV vielen geen doelpunten, maar was er wel een zware blessure voor Koen van der Biezen. De topscorer van Go Ahead viel in de tweede helft uit met knieletsel.

Cambuur Leeuwarden redde net op tijd zijn status als de enige nog ongeslagen ploeg in de eerste divisie. Veendam leek de noordelijke topper met 2-1 te winnen, maar in blessuretijd sleepte Sandor van der Heide het gelijkspel eruit. Cambuur zakte wel naar de derde plaats, maar heeft slechts n punt minder dan de koplopers.

vries

vries

FC Dordrecht boekte een ruime zege op hekkensluiter FC Emmen (5-0). Genero Zeefuik en Ibad Muhamadu scoorden ieder twee keer voor de Dordtenaren, die vijfde staan.

Volendam won met 1-0 van FC Oss. Het doelpunt kwam op naam van Melvin Platje en viel in de 88e minuut. FC Den Bosch overklaste RBC Roosendaal met 3-0. Fabio Caracciolo scoorde twee keer en kwam daardoor met tien doelpunten alleen op kop in de ranglijst van topschutters.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen