Stoch schiet Sheriff in slotfase neer

5 november 2009, 22:54   Bijgewerkt: 6 november 2009, 00:25

FC Twente kan opgelucht ademhalen. Tegen FC Sheriff leek de ploeg uit Enschede tegen duur puntverlies aan te lopen, maar in de slotfase zorgde Miroslav Stoch met zijn tweede goal van de avond voor de beslissing in de wedstrijd: 2-1. Hierdoor heeft Twente, dat een belabberde wedstrijd speelde, plots prima papieren om door te dringen tot de derde ronde van de Europa League.

balima

balima

rodriguez

rodriguez

Beide missies dreigden lang te mislukken. Via een droog schot van Stoch kwamen de Tukkers weliswaar al in de zevende minuut op 1-0, maar daarna stokte de Enschedese productiviteit. De tegenstander uit Moldavië had bij vlagen het betere van het spel en was via Aleksei Kuchuk, de zoon van coach Leonid Kuchuk, en Benjamin Balima zelfs twee keer dicht bij de gelijkmaker. Twente speelde te slordig om Sheriff, dat in de voorronde van de CL Slavia Praag uitschakelde, kapot te spelen.

Een enorme deceptie dreigde voor de Tukkers, die twee doelpunten wegens buitenspel (terecht) afgekeurd zagen worden. Eigenlijk wees niets er op dat Sheriff het felbegeerde puntje nog uit handen zou geven, maar in de slotminuut tekende Stoch alsnog voor de 2-1. Hij kreeg hierbij hulp van Sheriff-keeper Stanislav Namasco, die het schot van de Slowaak door zijn handen liet glippen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen