PSV behoudt leiding, Twente verovert tweede stek

5 november 2009, 23:21   Bijgewerkt: 6 november 2009, 00:08

PSV is ondanks de remise bij FC Kopenhagen (1-1) nog altijd leider in groep K van de Europa League. De Eindhovenaren hebben acht punten, één meer dan nummer twee Sparta Praag. De Tsjechen waren in Roemenië met 3-2 te sterk voor CFR Cluj.

Jan Holenda bezorgde de bezoekende Tsjechen een droomstart door hen met twee doelpunten al binnen een kwartier aan een 2-0 voorsprong te helpen. Lacina Traore blies de hoop van Cluj op de zege een nieuw leven in door vlot de aansluitingsgoal te laten aantekenen. Verder kwam het echter niet, mede door rode kaarten van Gabriel Muresan en Ion Bogdan Mara. Bone Wilfried loodste de bezoekers in blessuretijd definitief in veilige haven, al deed Sebastian Dubarbier nog wel iets terug namens de gastheer. Door het verlies staat Cluj met drie punten laatste in de groep.

Fenerbahçe heeft nog maximaal twee punten nodig om zich bij de beste 32 van de Europa League te scharen. De Turken gaan met negen punten uit vier duels aan de leiding in Groep H. Het verschil met nummer twee FC Twente bedraagt twee punten. FC Sheriff (vier punten) en Steaua Boekarest (twee punten) staan derde en vierde. De Roemenen lijken een wonder nodig te hebben om een vroegtijdig einde van het Europees avontuur te voorkomen.

Fener was in eigen huis met 3-1 de baas over Steaua. De bezoekende partij wist de eerste treffer van de thuisclub nog wel te pareren via Pantelis Kapetanos, maar op de goals van Bilica en Alex bleef ze het antwoord schuldig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen