PSV wellicht zonder Maza tegen 'agressief ADO'

7 november 2009, 09:44

Het meespelen van Francisco Javier Rodriguez Pinedo in het uitduel met ADO Den Haag (zondag) staat op de tocht. 'Maza' kwam donderdag niet ongeschonden uit de strijd met FC Kopenhagen (1-1) in de Europa League. De Mexicaanse verdediger kampt met enkelklachten, veroorzaakt door een forse tackle van Dame N'Doye.

"Gelukkig stond zijn been niet vast, anders had hij zijn voet kunnen breken. Ik had niet het idee dat de tackle met de juiste intentie werd ingezet", moppert coach Fred Rutten over de charge in De Telegraaf. Ondanks de vroege tackle, speelde Rodriguez de wedstrijd wel uit. "Maar hij heeft er later flink last van gekregen en dan komt er ook nog eens een vliegreis overheen."

Met of zonder Rodriguez kruist PSV zondag in het Forepark de degens met ADO Den Haag. Rutten verwacht dat de Hagenaars het treffen met het mes tussen de tanden zullen spelen, zo zegt hij op de clubwebsite van de Brabanders.

"Raymond Atteveld weet zijn team naar een grens toe te duwen, zodat je een heel agressief ADO Den Haag kunt verwachten", beargumenteert Rutten zijn standpunt. "Het is een traditieclub, die tegen grote clubs altijd scherp is. We kunnen onze borst natmaken daar. Den Haag-uit niet is altijd de makkelijkste wedstrijd. Als speler vond ik het altijd wel leuke wedstrijden om te spelen, maar het kan daar spoken. Sowieso is iedere wedstrijd lastig, omdat elke ploeg graag van PSV wil winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen