Greene: "Plannen maak ik niet meer"

10 november 2009, 10:37   Bijgewerkt: 10 november 2009, 10:44

Daar was 'ie ineens weer. In de wedstrijd tegen VVV Venlo keerde Serginho Greene als speler van Vitesse terug in de Eredivisie. De verdediger kreeg afgelopen zomer geen nieuw contract aangeboden bij Feyenoord en zocht daarna, zonder resultaat, naar een nieuwe club. Bij Vitesse hoopt hij zich weer in de kijker te kunnen spelen.

Greene is bij Vitesse akkoord gegaan met een minimaal contract, benadrukt coach Theo Bos. "Wij hebben helemaal niks, op amateurbasis voetballen mag niet, maar hij heeft er voor gekozen voor heel weinig bij ons te spelen. Om zichzelf in de kijker te spelen en alsnog een club te vinden die hem inlijft. Hij wil graag laten zien dat hij nog een goeie speler is", zegt de oefenmeester in Dagblad de Gelderlander.

De verdediger (27), die in zijn eerste seizoen bij Feyenoord één keer deel uitmaakte van de voorselectie van Oranje, heeft hetzelfde plan. "Ik leg mezelf alleen de druk op om goed te spelen. Dan zie ik wel. Plannen maak ik niet meer, dat werkt nooit. Ik hoopte natuurlijk bij Feyenoord te slagen. Ik wil nu zo snel mogelijk goed spel laten zien. Zodat Vitesse mij een ander contract aanbiedt en ik misschien blijf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen