Utrechter Silberbauer onzeker voor Feyenoord-uit

12 november 2009, 18:26

Het is nog ongewisse of Michael Silberbauer na de interlandweek met FC Utrecht kan aantreden tegen Feyenoord. De Deense middenvelder liet zondag het competitieduel met SC Heerenveen (1-3) als gevolg van een nekhernia schieten. Donderdag werkte de rechtspoot een individuele looptraining af.

"We gaan kijken of we hem op tijd fit kunnen krijgen voor het duel met Feyenoord", zei trainer Ton du Chatinier op de officiële kanalen van de Domstedelingen. Ook Ricky van Wolfswinkel zit in de lappenmand, waardoor hij vrijdag niet in actie kan komen met Jong Oranje tegen Jong Liechtenstein. De van Vitesse overgenomen spits lijkt de wedstrijd tegen Feyenoord wel te halen. Mogelijk is de jeugdinternational zelfs op tijd hersteld om dinsdag met Jong Oranje mee te kunnen doen tegen Jong Spanje.

"We hebben daarover contact met de staf van Jong Oranje", vervolgde Du Chatinier over de hamstringblessure van Van Wolfswinkel. "Het lijkt niet ernstig. Hij wordt daar behandeld en mogelijk is hij dinsdag inzetbaar voor de wedstrijd tegen Spanje."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen