'Placentabehandeling' helpt Riera en Benayoun

18 november 2009, 15:11   Bijgewerkt: 18 november 2009, 15:18

Het woord 'placentabehandeling' kan definitief toegevoegd worden aan het mondiale voetbalwoordenboek. Liverpool-spelers Yossi Benayoun en Albert Riera brachten deze week een bezoek aan de Servische fysiotherapeute Mariana Kovacevic, die ook de enkel van Robin van Persie met placentavocht onder handen gaat nemen. Beide aanvallers keerden razend enthousiast terug bij hun club.

Benayoun en Riera sukkelden met hamstringblessures en Liverpool-coach Rafael Benitez vreesde hen een maand kwijt te zijn. Na de behandeling van Kovacevic met vocht uit een placenta hopen beide spelers komend weekend echter alweer te kunnen spelen. "Ze hebben hard gewerkt met de fysiotherapeuten en een speciale behandeling gehad. We moeten het nog even aankijken, maar mogelijk zijn ze eerder terug dan verwacht", zegt Benitez op de officiële website van zijn club.

Van Persie liep afgelopen zaterdag in de oefeninterland tegen Italië een ingescheurde enkelband op. Collega-international Orlando Engelaar adviseerde de spits van Arsenal een bezoek aan 'wonderdokter' Kovacevic. Eerder herstelden Goran Lovre en Danko Lazovic razendsnel na een bezoek aan de Servische fysio.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen