Sms'ende Wiese maakt zich niet populair

Ger
20 november 2009, 11:41

Tim Wiese heeft zich tijdens de tweede helft van de oefenwedstrijd tegen Ivoorkust (2-2) niet populair gemaakt. De doelman zat geruime tijd onderuit gezakt op de bank te sms'en. En dat terwijl op het stoeltje naast hem het tricot van de overleden Robert Enke lag.

Wiese stond in Gelsenkirchen alleen de eerste helft onder de lat bij Duitsland. Na de pauze werd zijn positie ingenomen door Manuel Neuer. "Ik ben tijdens de rust direct onder de douche gesprongen en heb daarna mijn trainingspak aangetrokken. Ik had eerst niet door dat mijn iPhone in mijn tas zat", zegt Wiese in Bild. "Ik heb mijn mobieltje toen gepakt en gekeken of ik nog sms'jes had ontvangen."

De actie van Wiese wordt door de Duitse pers als respectloos omschreven. Naast de sluitpost lag als eerbetoon een shirt van Enke, die ruim een week geleden een einde aan zijn leven maakte. Bondscoach Joachim Löw heeft de actie van Wiese niet opgemerkt. "Ik ga er eigenlijk van uit dat wisselspelers niet sms'en in de dug-out. We zullen het voor de volgende interland nog eens duidelijk doornemen met de spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen