De Jong baalt van harde tackle op Babel

Koen Freriks
22 november 2009, 11:57   Bijgewerkt: 22 november 2009, 12:14

Nigel de Jong baalt dat hij zijn oude ploeggenoot en vriend Ryan Babel heeft geblesseerd. De middenvelder van Manchester City laat weten dat er bij de tackle op de Liverpool-aanvaller beslist geen sprake was van opzet. "Ik baal er van", aldus De Jong tegenover De Telegraaf.

"Vooral omdat Ryan het eerste kwartier goed in de wedstrijd zat. Maar als ik een tackle maak, kijk ik naar de bal en zie ik niet wie het is. Ik dacht dat Steven Gerrard aan de bal was", zegt De Jong.

De oud-Ajacied kreeg uit Nederland al veel kritiek op zijn harde spel bij Oranje. Hij beseft dat dit nieuwe incident niet bepaald in zijn voordeel werkt. "Dat dit gebeurt is vervelend, ook omdat ik in het Nederlands elftal kritiek heb gehad. Maar hoewel het anders leek, was er beslist geen sprake van opzet. Ik heb altijd de intentie om de bal te spelen."

De Jong bood na afloop tijdens een etentje zijn excuses aan. "Ik ben net al bij Ryan langs geweest en hij heeft 'no hard feelings'. Ik heb mijn excuses aangeboden en de blessure lijkt mee te vallen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen