Babovic hoopt lang bij Feyenoord te blijven

26 november 2009, 13:47   Bijgewerkt: 26 november 2009, 13:58

Stefan Babovic hoopt ook na dit seizoen voor Feyenoord te spelen. De middenvelder, gehuurd van FC Nantes, heeft het zó goed naar zijn zin in Rotterdam-Zuid dat hij voorlopig niet voor een andere club wil voetballen. "Natuurlijk ben ik ambitieus. Maar waarom zou ik naar Barcelona of Milaan gaan als ik het hier ontzettend naar mijn zin heb?", vraagt hij zich af in een interview met het clubkanaal van Feyenoord.

Babovic heeft grote plannen met de Rotterdamse club. "Ik wil hier Champions League gaan spelen en de club omhoog helpen. Als ik later na mijn loopbaan kan zeggen dat ik met Feyenoord vaak Champions League heb gespeeld of misschien de UEFA Cup heb gewonnen, kan ik dat vol trots doen", zegt de Serviër, die komend weekend tegen ADO Den Haag zijn rentree kan maken na een lange schorsing.

Het liefst wil Babovic dus blijven, maar de kans is aanwezig dat hij komende zomer weer moet vertrekken. Feyenoord heeft hem immers slechts voor één jaar gehuurd. "Natuurlijk speelt het wel eens door mijn hoofd dat het na dit jaar ophoudt voor mij bij Feyenoord. Maar ik wil deze club, de staf, de vrienden in de kleedkamer en de supporters niet verliezen. Dat is me heel veel waard. Ik zal alles van mezelf moeten geven. Dat ik hier zo graag wil blijven, geef me misschien wel meer energie."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen